
Vilius Trakys: būti įvertintam – geriausia, kas gali nutikti

Renginys jau įvyko.
Šefas Gian Luca Demarco pasidalins savo patirtimi ir parodys kaip teisingai paruošti paukštieną, kiaulieną, tobulą jautienos steiką, o vakarą vainikuos triušienos gaminimas pagal Gian Lucos mamos receptą. O po mokymų gausite visus receptus su kuriais galėsi toliau eksperimentuoti savoje virtuvėje!
Visos vietos į šiuos dažniausiai būna išgraibstomos anksčiau nei spėjame apie juos paskelbti, tad svajojančius apie kursus su mūsų šefu Gian Luca Demarco kviečiame ilgai nesvarstyti.
Kilus klausimams drąsiai skambinkite +37061021169
Atlikėjai:
Gian Luca Demarco
Renginio trukmė: 3 val.
Vaikai įleidžiami nemokamai: NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius: Kulinarijos studija, UAB
Daugiau informacijos: NĖRA.
Komentarai